• +358401259117

Materiaaliesittelyt

Graniitti

Graniitti on luonnonkivi, joka on muodostunut 3 miljardista 750 miljoonaan vuotta sitten sulan laavan jäähdyttyä maankuoressa. Graniittia arvostetaan erityisesti sen luonnollisen ja ainutlaatuisen värin, rakenteen ja kuvion vuoksi. Voidaksemme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman olemme valinneet vain parhaat graniittilajit, jotka ovat peräisin maailman eri louhoksilta.

Katso kaikki tuotteet


Kvartsikomposiitti

Kvartsikomposiitti on teollisesti valmistettu materiaali, joka sisältää 93 % luonnonkvartsimursketta ja 7 % side- ja väriaineita. Kvartsikomposiittia arvostetaan sen laajan ja puhtaan värivalikoiman vuoksi. Kvartsikomposiittitaso sopii koristamaan sekä keittiötä että kylpyhuonetta.

Katso kaikki tuotteet


Keraamiikka

Keraami on teollisesti valmistettu materiaali, joka koostuu luonnollisista ainesosista, kuten hiekasta, maasälvästä, savesta ja luonnonpigmenteistä. Keraamiset työtasot ovat erittäin naarmun-, kuuman- ja nesteenkestäviä. Tämä ohut materiaali on sisustusarkkitehtien suuri suosikki, ja se sopii koristamaan erityisesti moderneja keittiöitä.

Katso kaikki tuotteet


Marmori

Marmori on luonnonkivi, joka erottuu muista materiaaleista ainutlaatuisen värinsä ja kuvionsa ansiosta. Marmori on huokoinen ja nesteitä imevä materiaali, jota ei siksi suositella keittiöihin. Sen sijaan kylpyhuoneisiin se soveltuu erinomaisesti. Marmorissa on erittäin kauniita luonnollisia värisävyjä, minkä vuoksi siitä voi valmistaa ainutlaatuisia tasoja.

Katso kaikki tuotteet


Suuri varaston tyhjennysmyynti

Alennukset jopa 35%

Katso kaikki tuotteet