• +358401259117

Suositukset

Anna meille palautetta

Lempikivi löytyi Diapolin valikoimista kilpailukykyiseen hintaan. Koska tasoa meni isoon keittiöön paljon, vaikutti hintakin ratkaisuun. Muilta kuulemamme hyvä palute kuitenkin ratkaisi asian lopullisesti.

Yhteydenpito oli kiitettävää ja Marelta saimme hyvän vinkin pintaviimeistelyyn ja asentajilta altaan ja hanan valintaan. Mittaustyötö tehtiin huolella Diapolin toimesta ja kaikki istuukin kuin valettu.

Kiitos hyvästä palvelusta Marelle ja erittäin mukavalle ja osaavalle asennuporukalle. Voimme suositella lämpimästi! Keittiästämme tuli upea ja laatu on priimaa, kiitos!

Mikko Turunen, Lempäälä
Materiaalit: Oscuro Mist

Hyvin toimiva konsepti varsin kohtuullisesti hinnoiteltuna. Tuote ja aikataulut ovat juuri sitä mitä pitää ja asennustyö erittäin ammattitaitoista. Voin suositella varauksetta.

Sami Näveri, Sipoo
Materiaalit: Emerald Pearl

Nyt minullakin on kauniit mustat kivitasot. Tarkistusmittauksessa hintakin halpeni. Hiukan muuttuivat sovitut soittopäivät ja aikataulut. Asennus sovittuna päivänä klo 21.30. Ei haittaa. Kaikki muu asentamisineen onnistui hyvin.
Keittiön matto oli nyt vääränvärinen, joten se piti hankkia musta/valkoiseen uudistettuun kotiini uusi.
Naapurit kävivät ihailemassa hienoja tasojamme ja menivät tekemään kotiinsa tasotilauksen.
Minä kiillottelen tyytyväisenä uusia graniittitasojamme .
Suosittelen Diapolia muillekkin!

Tuula, Espoo
Materiaalit:

Olemme todella tyytyväisiä uusiin kivitasoihimme! Hinta kilpailukykyinen, asennus ja yhteydenpito ensiluokkaista. Suosittelemme!

Emma Mäkinen, Tampere
Materiaalit:

Tulipas hieno!
Meidän kokemus Diapolista on erittäin positiivinen. Kaikki on mennyt sovitun mukaisesti. Erityinen kiitos asentajille – Hyvin käyttäytyviä, ahkeria ja siistejä miehiä. Voimme lämpimästi suositella Diapolia muillekin!

Kristian Nieminen, Porvoo
Materiaalit: Black Pearl

Hei, tyytyväisenä asiakkaana halusin antaa hieman palautetta palvelustanne. Voin sanoa varmuudella että tulen suosittelemaan diapolia myös ystävilleni, nimittäin en olisi ikinä voinut kuvitella että keittiöstäni tulee näin upea. Kiven laatu teillä on jotain todella korkeata, ammattitaito mukaanlukien.
Tietysti saan myös kiittää miestäni joka onnistui löytämään niin hienon firman tähän duuniin. Hyvää onnea tulevaisuudelle!

Maria Hoito, Oulu
Materiaalit:

Harvoin saa näin hyvää ja iloista palvelua, sekä myyjältä että asentajilta. Kivitasot täydelliset ja aikataulu meni sopimuksen mukaan, todella nopeasti. Voin vilpittömästi suositella.

Markku, Kamppi, Helsinki
Materiaalit: