• +358401259117

Tietoa meistä

Diapol on yksityisomistuksessa oleva tuotanto- ja palveluyritys, joka on erikoistunut graniitti-, marmori- ja kvartsikomposiittitasojen sekä keraamisten tasojen valmistukseen ja asennukseen. Palvelemme yksityishenkilöitä, sisustussuunnittelijoita, sisustusstudioita ja rakennusliikkeitä. Asiakkaamme ansaitsevat laadukkaimmat keittiö- ja kylpyhuonetasot sekä nopean ja tarkan suunnittelu- ja asennuspalvelun.

Suunnittelu- ja asennustöiden laadukkuuden ja nopeuden varmistamiseksi mittaus- ja asennustyöryhmämme toimivat Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa.

  • Missiomme on tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia kivitasoja. Toteuttaaksemme unelmasi hyödynnämme luonnon parhaita mestariteoksia.
  • Visiomme on laajentaa toimintaamme yhä uusiin kaupunkeihin ja maihin ja kehittää uusia lisäpalveluja.

Näiden luonnollisten materiaalien valmistumiseen on kulunut miljoonia vuosia. Pidämme luonnon aikaansaannoksista ja vaalimme luontoa!

Anna Diapolin näyttää, miten unelmiesi työtaso voi valmistua muutamassa päivässä.

Diapol on Euroopan suurimpia kivitasovalmistajia, ja sillä on suuri tuotantolaitos Sauen kaupungissa Virossa. Tuotantokalustomme on huipputeknologinen, erikoisrakenteinen ja pitkälle automatisoitu.

Keittiösi helmen – keraamisen, luonnonkivestä tai kvartsista valmistetun keittiötason tarjoaa Diapol!

Katso kaikki materiaalit