Diapol Granite syksyn 2016 uutiset

Diapol Granite Ltd:llä on ilo ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön maailman merkittävimmän kivituotteiden valmistajan Cosentino S.A kanssa. Tämän myötä on teillä nyt mahdollisuus tilata uusimpia ja ainutlaatuisia Silestone-kvartsi ja Dekton-keramiikasta valmistettuja tuotteita, valinnanvaraa on runsaan sadan erilaisen vaihtoehdon joukosta. Kaunis, ainutlaatuinen ja kestävä kivitaso täyttää kaikki parhaan valinnan tekemiseen vaikuttavien trendien asettamat vaatimukset.
Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme investoineet valmistusprosessien automatisointiin ja laadunohjausjärjestelmään. Panostus laadunohjaukseen on parantanut toimitusvarmuutta ja toimitusnopeutta.

Olemme elokuussa 2016 saavuttaneet valmistusprosesseissa parhaan mahdollisen laatutason.

Olemme toimitusvarmuuden ja turvallisten kuljetusten varmistamiseksi hankkineet alkuvuodesta 2016 Volvo-merkkisen kuorma-auton palvelemaan pohjoismaisia asiakkaitamme. Luottamalla omaan kuljetuskapasiteettiin, varmistamme tilatun tuotteen oikea aikaisen saapumisen ehjänä kohteeseen.

Dekton-keramiikasta valmistettavien työtasojen laadukkaan viimeistelyn ja sujuvan valmistuksen varmistamiseen olemme hankkineet Idroline-vesileikkauslaitteen. Meidän henkilökunta osallistui Espanjassa Cosentinon tehtaalla järjestettyyn koulutukseen, olemme testanneet ja kokeilleet erilaisia työkaluja ja päässeet viimein tavoitteenmukaiseen lopputulokseen ja pystymme käsittelemään Dektonia, kaunista, mutta vaativaa materiaalia, sen edellyttämällä tavalla ja valmistamaan laadultaan moitteettomia lopputuotteita.

Diapolin kautta on teillä mahdollisuus tilata ainutlaatuisia „Silestone Integrity“ kivialtaita. Meidän työntekijät ovat osallistuneet Cosentinon tehtaalla järjestettyihin koulutuksiin ja hankkineet valmiudet leikata Silestone-laattoja ja Integrity-pesualtaita tavalla, jolla ne voidaan saumattomasti yhdistää muihin kalusteisiin.

22.10.2016