aura-silestone-diapol-ceramic

Yritysasiakkaalle

Täyden palvelun kivitaso tuottaja

Olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kivitaso tuottajista ja sijaitsemme Sauessa, Virossa. Valmistamme ja asennamme kivi työtasot keittiöön, sekä lattia- ja seinälaatat koko taloon. Yli 25 vuoden kokemuksella olemme toimittaneet yli 500 000 työtasoa aina vuodesta 1993 lähtien.


Jos etsit luotettavaa partneria, joka on innokas antamaan hyvää palvelua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

.

Miksi työskennellä kanssamme?

Toimitamme. Ajallaan.

Pystymme toteuttamaan erittäin suuria tilauksia

Koska olemme yksi pohjoismaiden alueen suurimmista kivitaso tuottajista, meillä on lähes 100 ahkeraa miestä ja naista tehtaallamme varmistamassa, että jokainen projekti toteutetaan täysimittaisesti. Pystymme toimittamaan noin 50 (2,5m2) työtasoa päivässä.

Täyden palvelun yritys

Työskentelemme sinua varten ja ymmärrämme, miten tärkeää on olla huolellinen ja ajallaan! Sen vuoksi meillä on luotettavat asennusryhmät, jotka mittaavat ja asentavat työtasot huolellisesti ja ajallaan.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Koska olemme yksi alueen suurimmista tuottajista, pystymme kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Kuulumme Cosentinon kulta-partnereihin, joten voimme laajentaa heidän joustavaa hinnoittelua asiakkaillemme. Muista kysyä meiltä!

ISO-sertifioitu

Viime vuosien aikana olemme tehneet suuria investointeja laitteisiimme ja kehittäneet prosessejamme. Tehtaamme on moderni sekä ajantasainen ja henkilöstömme koulutettu käsittelemään tuotteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Otamme työturvallisuuden erittäin vakavasti ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Olemme ISO 9001 (Asiakastyytyväisyys tuotteissa ja palveluissa) ja ISO 14001 (Ympäristöjärjestelmä) -sertifioituja.

Asiakastyytyväisyys on tärkein prioriteettimme. Sinun ei tarvitse huolehtia kivi työtasostasi, me huolehdimme siitä sinun puolestasi!

Soita tai lähetä meille sähköpostia

Onneliset asiakkaat

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa. Vestibulum sed metus in lorem tristique ullamcorper id vitae erat. Nulla mollis sapien sollicitudin lacinia lacinia. Vivamus facilisis dolor et massa placerat, at vestibulum nisl egestas.

Client or company name