Liikeasiakas

Kivisten työpintojen, työtasojen tai allastasojen tilaaminen projekteihin voi olla uuvuttavaa jopa kokeneimmille ammattilaisille.

Me Diapolissa ohjaamme projektiasi aina suunnittelusta tuotantoon ja toimitukseen tunnetulla asiakaspalvelullamme. Meillä on pitkä historia suurasiakkaiden ja projektien palvelusta kilpailukykyiseen hintaan.

aura-silestone-diapol-ceramic

Miten toimimme?

Noudatamme yksinkertaista, mutta tehokasta, palvelutapaa, joka on aina antanut parhaan tuloksen:

Konsultaatio

Toteuttaaksemme ensiluokkaisen projektin, on aloitettava oikein. Konsultaatiomme auttaa vahvistamaan tarkat tarpeesi ja projektin laajuuden. Pystymme työskennellen suoraan suunnittelijoiden ja tavarantoimittajien kanssa määrittelemään projektiisi sopivat kivituotteet nopeasti ja keskustelemme kanssasi jokaisesta vaihtoehdosta varmistaaksemme, että ymmärrät tarkalleen jokaisen vaiheen konsultaatiosta toimitukseen.

Tarjous

Kun olemme saaneet tarjouspyyntösi, tuotantomme tekee tekniset piirrokset, jotka on räätälöity projektiisi. Ne kuvaavat tuotteen tai tuotteet, jo(i)sta olet kiinnostunut. Pystymme tarjouspiirustusten pohjalta antamaan sinulle tarkan ja kilpailukykyisen hinnan. Asiakkaamme ovat aina arvostaneet poikkeuksellisen nopeaa ja tarkkaa tarjousprosessiamme.

Tuotanto ja toimitus

Menestyksekäs toimitus on joukkuelaji, jota vahvistavat virtaviivainen kommunikaatio ja jatkuva keskustelu kaikkien asiaan liittyvien tahojen kesken.
  1. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, aloittaa nimetty projektipäällikkösi tuotannon.
  2. Sinut pidetään ajan tasalla tilauksesi kehityksestä koko tuotantoprosessin ajan.
  3. Logistiikkahenkilöstömme aikatauluttaa rahti- ja toimituspäivämäärät minne tahansa tuotteesi haluatkin.

Asiakastuki

Lähetämme henkilöstöämme usein projektikohteisiin keskustelemaan suoraan asiakkaidemme kanssa ja auttamaan heitä pitämään projektit aikataulussa. Saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta me todella välitämme asiakkaistamme. Palvelumme ei pääty sinä hetkenä, kun saat tilauksesi ‒ kaukana siitä. Omistautunut ja ammattitaitoinen asiakaspalveluhenkilöstömme on aina valmis auttamaan missä tahansa kysymyksissä, milloin tahansa.

Tuote

Teknologiamme pystyy leikkaamaan kvartsia, marmoria, keramiikkaa tai graniittia upealla laadulla ja tarkkuudella. Mitä projektimyyntiin tulee, niin suosittelemme käyttämään DIASTONE-kvartsia sen kilpailukykyisen hinnan, erinomaisen laadun, 25 vuoden rajallisen takuun ja varastosaatavuuden vuoksi. DIASTONE-laatat valmistetaan Euroopan unionissa ja niillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit kaikille markkinoille.

Meillä on saatavilla suuri määrä eri kivivärejä, jotka sopivat suurimpaan osaan projektisuunnitelmista.

Diastonen sertifikaatit:


Valmistus

Me pystymme tuottamaan suuria määriä. Diapolin tehdas käyttää huipputeknologiaa, joka koostuu 20 viimeisimmästä laitteesta: CNC-koneet, siltasahat, reunan kiillotuskoneet ja vesisuihkuleikkurit. Suurin osa tuotannostamme on automatisoitu, mutta sitä valvoo aina kokenut tuotantohenkilöstö.

Diapol pystyy käsittelemään suuria projekteja ilman huolta siitä, ettei projekti valmistuisi ajoissa modernin tehtaansa ansiosta, jolla on erinomainen kasvupotentiaali. Diapolin joustavuus tuotannonohjauksessa yhdistettynä ISO-sertifioituun ohjausprosessiin on se, mikä tekee meistä houkuttelevan uusille asiakkaille.

Luotettu

Mgroup
Radisson
Regent
Naantali

Onneliset asiakkaat

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa. Vestibulum sed metus in lorem tristique ullamcorper id vitae erat. Nulla mollis sapien sollicitudin lacinia lacinia. Vivamus facilisis dolor et massa placerat, at vestibulum nisl egestas.

Client or company name